Kupatilski nameštaj

Jedan od često zanemarenih delova nameštaja je kupatilski nameštaj. Obično kad razmišljamo o uređenju kupatila pomislimo na pločice i sanitarije. Ali kupatilski nameštaj je takođe obavezan deo kupatila u koji odlažemo sve ono što u kupatilu svakodnevno koristimo. Ono što svakom kupatilu pored sanitarija i pločica daje lep izgled je kvalitetan kupatilski nameštaj. Važan segment u našem poslu je i izrada nameštaja po meri za kupatila.

Kupatilski nameštaj čine:

  • ormarići za kupatila
  • komode za kupatila
  • police za kupatila

Nameštaj za kupatila oplemenjuje vaš životni prostor

Police za kupatila su izrađene od medijapana, iverice i ponekad od punog drveta. Montiraju se na zid iznad umivaonika i služe za odlaganje sitnica koje koristimo svakodnevno. Police se obično prave u kompletu sa ormarićima za kupatila koji idu ispod lavaboa ili su napravljeni tako da u sebi sadrže ugrađen umivaonik i slavinu. Police se obično sastoje od jednih ili dvoje vrata i u sebi sadrže ogledalo i pregrade za odlaganje sitnica.

Ormarići za kupatila se mogu izrađivati i kao odvojeni elementi kupatilskog nameštaja. Služe za odlaganje hemije koje koristimo za higijenu ili pranje veša. Sastoje se od vrata, polica i fijoka. Mogu biti urađeni kao klasičan ormarić sa dvoje vrata i policama, a mogu biti i kombinovani sa fijokama. Sve je to stvar vašeg izbora i potreba.

Police za kupatila su obično visoke i služe za odalaganje peškira. U donjem delu imaju ugrađenu korpu za veš i mesto za odlaganje praška za veš. Naravno ovo je samo najčešći slučaj rasporeda elemenata police za kupatila. Nameštaj za kupatila kao i svi drugi elementi kupatilskog nameštaja izrađuju se po meri i stvar su vašeg izbora, potreba i ukusa. Mi smo tu da vam pomognemo u vašem izboru i izradimo nameštaj za kupatila po meri vašeg kupatila.

Svaki član naše porodice svakodnevno provodi mnogo vremena u kupatilima.  Učinimo taj kutak našeg stana prijatnijim i za nas, a i za naše goste. Kvalitetan i funkiconalan nameštaj u kupatilu doprinosi njegovom lepšem izgledu.

Close Menu