Stolovi po meri

Stolovi po meri mogu biti trpezarijski, kuhinjski, stolovi za dnevnu sobu, klub stolovi, dečiji, stolovi za kopjuter, pisaći stolovi, barski stolovi i drugi. Stolovi se izrađuju od svih mogućih materijala ili kombinacijom više njih. Najčešće se koriste puno drvo, furnirani medijapan, iverica, metal, staklo i mermer.

Svaki od ovih materijala omogućava izradu stolova po meri, a najlepši stolovi su izrađeni u kombinaciji dva ili više ovih materijala. Najnoviji materijali, boje i bajcovi nam pružaju nebrojene mogućnosti u dizajniranju vašeg stola ili nekog drugog komada nameštaja.

Pored estetike, naglasak prilikom izrade jednog stola se posebno stavlja na njegovu funkcionalnost. Funkcionalnost stola se ogleda u njegovoj efikasnoj primeni za ulogu kojoj je namenjen.

Trpezarijski stolovi treba da su izrađeni tako da omogućavaju pristup velikom broju ljudi. Moraju biti masivni i po mogućstvu rasklopivi i promenljive veličine, kako bi ih koristili u različitim prilikama. Elementi za proširenje koji se nalaze unutar trpezarijskih stolova omogućavaju nam lako proširenje stola za veći broj osoba.

Kompjuterski stolovi su predviđeni za smeštaj i korišćenje kompjuterskih elemenata. Prilikom izrade kompjuterskih stolova funkcionalnost je na prvom mestu. Ovde se akcenat stavlja na ergonomiji stola kako bi bio u skladu sa dugotrajnim sedenjem za računarom.

Klub stolovi su niži i možda najlepši stolovi od svih. Oni se koriste u dnevnom boravku, za svakodnevnu upotrebu u konzumaciji kafe, pića i grickalica. Na njih smeštamo telefone, daljinske upravljače, novine.. Obično su izrađeni od drveta ili u kobinaciji sa staklom ili kamenom. Obično poseduju i nekoliko polica ispod stola za odlaganje sitnica.

Dečiji stolovi mogu biti izrađeni od raznih materijala tako da predstavljaju neki oblik ili omoljeni lik iz crtaća, ali i kao radni sto za malo stariju decu koja idu u školu. Takvi stolovi su onda opremljeni dodatnim pregradama i fiokama za odlaganje torbe i školskog pribora.

Stolovi su deo palete nameštaja po meri koji nam omogućavaju da damo mašti na volju u procesu njihove izrade. Pogledajte kako izgledaju neki stolovi po meri koje smo izradili za naše klijente.

Close Menu