Home » O nama

O nama

Osnovna delatnost preduzeća Davos enterijer je izrada nameštaja po meri i dizajniranje i opremanje enterijera, a sve to radimo po želji naših kupaca. U našoj ponudi mogu se naći: kuhinje, plakari, dečije sobe, cipelarnici, komode, američki plakari, kreveti, police, kancelarijski nameštaj…

Izrada nameštaja po meri podrazumeva:

Dolazak na lokaciju i razgovor sa Vama, skiciranje posla i dogovor o Vašim željama i potrebama, odabir materijala i dezena, savetovanje i preporuka sa naše strane.

Zatim pristupamo sečenju i pripremi materijala za sklapanje. I na kraju sklapanje samih elemenata i postavljanje na mesto. U svakom trenutku smo otvoreni za bilo kakav dogovor ili ako Vam je potreban savet da bi ste svoj prostor što adekvatnije iskoristili. Naš krajnji cilj je da Vi budete zadovoljni i da taj komad nameštaja bude ukras u Vašem domu ili kancelariji.

Davos enterijer je firma koja će ispuniti svaku Vašu želju ili potrebu za uređenjem stambenog ili poslovnog prostora. Nas odlikuje savremeni dizajn, visok kvalitet izrade i što je najvažnije pristupačne cene, konkurentne na tržištu. Mi smo tu da opremimo vaš prostor na Vaše zadovoljstvo.