Kuhinje po meri | Izrada kuhinja po meri

Izrada kuhinja po meri predstavlja jednu od osnovnih delatnosti Davos Enterijera. Vaše je samo da zamislite kako će da izgleda Vaša buduća kuhinja, a mi ćemo Vašu ideju da pretočimo u stvarnost.

Kuhinje po meri će Vam omogućiti da kuhinju što više prilagodite onome što vam je zaista potrebno. U ponudi imamo veoma bogatu ponudu kvalitetnih materijala za izradu kuhinja, što će Vam olakšati da Vašu ideju realizujete. Vaša buduća kuhinja neće biti samo funkcionalna već i ukras u Vašem stanu. Mi smo tu da Vam u tome pomognemo na temelju našeg bogatog iskustva pravim savetima ili nekim praktičnim rešenjima..

Kuhinje kao neizostavni deo nameštaja u kući pored funkicje koju obavlja treba da ima i estetsku ulogu u enterijeru Vašeg stana i da bude izrađena po vašoj meri. Kuhinje spadaju u jedan od najbitnijih delova životnog prostora, u smislu vremena koje provodimo u njoj. Modernu kuhinju krase lepota i funkcionalnost

Kuhinja kao glavni deo kuće svake domaćiće treba biti baš po njenoj meri. Odgovarajuće radne površine i brojne predloge možete sa nama prodiskutovati. Vaše je da zamislite neku kuhinju po meri vašeg doma, a mi smo tu da Vam u tome pomognemo da je realizujete. Izradu Vaše kuhinje po meri prepustite nama, a mi garantujemo da ćete biti zadovoljni.

Postoje razne vrste kuhinja, od modernih, preko onih od iverice do kuhinja od medijapana, ugaonih kuhinja.
Zamislite Vaš prostor ili pošaljite dimenzije prostora a mi ćemo Vam uz pomoć naših dizajnera poslati još neke predloge , koji Vam mogu biti interesantni.

Posedujemo ogromno iskustvo kada je u pitanju izrada nameštaja po meri, tako da Vam možemo dati i brojne predloge koje mogu uticati na odluke koje donosite za opremanje vašeg malog kutka.

Izbor kuhinja po meri u 10 koraka

Do sada smo napravili više od 200 modela kuhinja, a neke od njih možete vidjeti u galeriji na ovoj stranici. Pregledajte kuhinje koje smo napravili za druge, a mi Vam možemo dati još predloga i već postojeće prepraviti onako kako Vi želite ili po Vašim potrebama.

Kako imati sve što Vam je potrebno u kuhinji, a ne premašiti budžet?!

Da li znate da određeni elementi utiču na krajnju cenu znatno više od klasičnih elemenata? Zato je jako bitno naći idealni izbor za elemente vaše kuhinje, nebitno da li je u pitanju nova ili ćete Vašu postojeću kuhinju zameniti novim elementima koje će joj dati totalno drugačiji izgled. Nudi nam se gotovo beskrajan izbor materijala, okova, ispuna, radnih površina kojima možete da korigujete cenu Vaše buduće kuhinje.

Pokušaćemo u par koraka da Vam olakšamo izbor kuhinje i damo nekoliko, nadamo se korisnih saveta:

  1. Analizirajte malo izgled stila života vaše porodice i potrebe koje vaša buduća kuhinja mora zadovoljiti. Odaberite stil koji biste voleli da ima vaša kuhinja, moderan ili tradicionalan. A danas, itekako postoji raznih modela tako da je ponekad teško napraviti izbor.
  2. Napravite popis onoga što Vam je potrebno od bele tehnike, zatim odredite šta od kuhinjskih stvari treba da bude na vidljivim , a šta na zatvorenim mestima, odredite šta Vam je prioritet za svakodnevnu upotrebu i želite da bude tu na dohvat ruke.
  3. Kontaktirajte nas, mi ćemo vam uz predlog našeg dizajnera , koji će vam pomoći da dobijete funkcionalnost prostora i osnovni izgled nameštaja i bele tehnike, i verujte biće vam lakše jer ćete videti vaš prostor baš onako kako ste zamislili.
  4. Želite li kontrolisati svoj trošak, odabir elemenata je ključan. Što funcionalniji prostor, sa što manje elemenata veoma je bitan, jer veoma utiče na cenu izrade vaše kuhinje po meri.
  5. Viseći ili gornji elementi sa staklenim frontovima i vitražima, alu ramovima, staklom povećavaju cenu, pa ih kombinujte sa punim frontovima. U donjim elementima stakleni elementi nisu praktični i u pricnipu ih klijenti ne traže što zbog bezbednosti, jer se lako mogu polupati i oštetiti, što zbog njihove cene.
  6. Trend je u donjim elementima imati fioke, velike ili duboke. Fioke su još jedan element koji diže ukupnu cenu kuhinje. Vrlo je praktično, ali i jako skupo. Pogotovo kod elemenata koji su širi od 60cm. Zato, ako fiokama ne možete odoleti, ili su vam neophodne, odlučite se za fioke samo u jednom elementu.
  7. Kod ugradnih rerni koje su danas aktuelne i ugrađuju se u element koji je visok do struka, tako da vam je praktičan za korišćenje, i još ima donje fioke, a na gornjem delu da postoji element čija se vrata otvaraju na hidrauliku. To znatno povećava trošak, a može se vrlo lako i jednostavno zameniti sa jeftinijom predlogom ,npr. da ima donja vrata na krilo, a gore da ima jednostavno otvorenu policu za mikrotlasnu i takodje vrata sa krilima.
  8. Velika je ponuda radnih površina za izradu kuhinje po meri, od mermernih površina do medijapana ili iverice. Raspon cena je isto takav, zavisi od vrste materijala. Nemojte zaboraviti da se radne površine vrlo lako i jednostavno mogu zameniti i kasnije, ukoliko bude hteli.
  9. Često je slučaj premeštanja instalacija, jer različite su potrebe ljudi. Kada dogovarate montažu kupljene kuhinje po meri, proverite po kojoj ceni će izvršiti eventualno potreban izmeštaj instalacija. Često je slučaj da je bolje tu pripremu napraviti pre montaže.
  10. Pitajte da li u cenu kuhinje ulazi i sudopera, a proverite i da li isti dobavljač prodaje i potrebnu belu tehniku i da li nudi popust na nju, ukoliko je kupujete uz kuhinju. Proverite da li sudopera ulazi u cenu isporučene kuhinje.

Kuhinje po meri izrađujemo od najkvalitetnijih univera, oplemenjene iverice ili medijapana i one mogu biti raznih boja ili da imaju teksturu drveta, metala, mermera i slično.

Close Menu