Home » Kreveti po meri – Izrada kreveta po meri

Kreveti po meri – Izrada kreveta po meri

U ponudi Davos enterijera nalaze se i kreveti po meri koji zadovoljavaju potrebe svih potencijalnih kupaca i izradjuju se prema standardnim dimenzijama dušeka, mada je moguća i izrada kreveta po meri vanstandarnih veličina.

Udoban krevet glavna je osnova dobrog sna, zato mnogi od nas veliku pažnju pridaju upravo krevetu i osmišljavanju ovog prostora. U kombinaciji sa ostalim nameštajem u Vašoj spavaćoj sobi učinićemo da spavanje bude još prijatnije jer, ne zaboravite, u krevetu provedemo trećinu svog života.

Kreveti po meri mogu biti standardni , bračni i dečiji.U kombinaciji sa ostalim nameštajem u Vašoj spavaćoj sobi učinićemo da spavanje bude još prijatnije jer, ne zaboravite, u krevetu provedemo trećinu svog života.Ovde smo prikazali samo deo onoga što smo radili, ako imate neku novu ideju ili ste negde videli nešto što Vam se učinilo interesantnim i lepim za Vaš prostor i potrebna Vam je izrada kreveta po meri tu smo da pomognemo u realizaciji.

Pored standardnih veličina 160 x 200m, možemo napraviti i druge dimenzije kreveta koje odgovaraju Vašem prostoru. U ponudi Davos enterijera nalaze se kreveti po meri koji zadovoljavaju potrebe svih potencijalnih kupaca i izradjuju se onako kako Vi zamislite.

Evo nekoliko kreveta po meri koje smo mi izradili: