Kreveti po meri

U ponudi Davos DV Company nalaze se i kreveti po meri koji zadovoljavaju potrebe svih potencijalnih kupaca. Kreveti se izrađuju prema standardnim dimenzijama dušeka, mada je moguća i izrada kreveta po meri van standarnih veličina. Kreveti se najčešće izrađuju od oplemenjene iverice ili punog drveta (kuvane bukve ili hrasta). Mada je moguće i kombinovati više različitih materijala u procesu izrade kreveta.

Udoban krevet glavna je osnova dobrog sna. Zato mnogi od nas veliku pažnju pridaju upravo krevetu u kome će spavati. U kombinaciji sa ostalim nameštajem u Vašoj spavaćoj sobi učinićemo da spavanje bude još prijatnije.  Nameštaj po meri vam omogućava da maksimalno iskoristite vaš životni prostor i učinite ga prijatnijim i lepšim

Ne zaboravite, u krevetu provedemo trećinu svog života!

Kreveti po meri mogu biti standardni , bračni, na sprat ili dečiji.  Pored standardnih veličina 160 x 200m, možemo napraviti i druge dimenzije kreveta koje odgovaraju Vašoj spavaćoj sobi.

Koliko ste puta bili u situaciji da vam ne odgovara dimenzija krevetaiz nekog razloga? Visoke osobe znaju koliki je problem naći odgovarajući krevet. Standardna dućina kreveta je 190cm a sve osobe te ili veće visine su u velikom problemu kada treba naći veći krevet.

Drugi faktor koji je bitan kod kreveta je i težina osoba koje na njemu leže. Upravo izrada kreveta po meri nam omogućava da sve ovo navedeno uzmemo u obzir. Bračni kreveti se takođe izrašuju po meri tako da apsolutno odgovaraju vašim potrebama.

Još jedna dimenzija koja se često zanemaruje je visina kreveta od poda. Standard kada je u pitanju visina kreveta je između 40 i 60 cm. Mi vam omogućavamo da tu visinu prilagodite vama.

Kvalitet kreveta koji mi izrađujemo garantuje vam njegovu stabilnost, čvrstinu, dugotrajnost, prostranost i nadasve udobnost. Ostaje vam samo da izaberete pravi dušek u skladu sa vašom telesnom težinom i navikama i spavanje može da počne!

Pala vam je na pamet neka sjajna ideja za vaš novi krevet? Ili ste videli u nekom časopisu neki lep krevet? Mi smo tu da vam izradimo krevet po meri u skladu sa vašim željama i potrebama.

Ovde smo prikazali samo deo onoga što smo do sada uradili za naše klijente. Evo nekoliko slika kreveta po meri koje smo izradili:

Close Menu