Dnevne sobe

Stvaranje udobnog dnevnog boravka uvek predstavlja najvažniji zadatak u kreiranju dnevne sobe.  Vi i vaša porodica provodite najviše vremena u dnevnoj sobi odmarajući, družeči se sa prijateljima, igrajući se sa decom ili jednostavno gledajući tv sa porodicom. Nameštaj koji čini jednu dnevnu sobu uključuje pored garniture za sedenje, klub sto, tv policu, vitrinu, trpezarijski sto, police za odlaganje kniga i drugi nameštaj..

Bez obzira na veličinu dnevnog boravka njegovo opremanje nameštajem po meri predstavlja pravi izazov. Dnevna soba pred nas postvalja posebnu vrstu izazova jer se u njoj susreću razni komadi nameštaja koje treba uklopiti međusobno i u skladu sa veličinom prostora. Još ako se u produžetku nastavlja trpezarija ili kuhinja izazov je još veći.

U našoj ponudi imamo sve što vam je potrebno da opremite mesto na kome najviše boravite – Vaš dnevni boravak. Izradjujemo sve što Vam je potrebno zadnevne sobe bilo da li je u pitanju komoda za TV, obične komode, stolovi, zidne police ili nešto drugo.

Dnevne sobe su postale centralno mesto svih zbivanja u našim stanovima. Od porodičnih okupljanja do velikh slavlja. Zbog toga je bitno kvaliteno iskoristiti prostor dnevne sobe. Izrada nameštaja po meri za dnevnu sobu omogućuje nam da svaki komad nameštaja u dnevnoj sobi prilagodimo svojim potrebama i ukusu.

Skicirajte svoju ideju za neki komad nameštaja ili sačuvajte stranicu iz časopisa u kom ste videli svoju buduću dnevnu sobu. Mi ćemo vašu zamisao pretvoriti u stvarnost.

dnevne sobe

Police po meri za dnevne sobe

Police po meri savršeno se uklapaju u svaki prostor, a korišćenjem kvalitetnih materijala najrazličitijih dezena, okova i mehanizama dobijamo ekskluzivan, moderan i funkcionalan nameštaj.

Na policama za zid možete da držite sve što poželite – tehniku, knjige, igračke, figure, ramove sa slikama i razne uspomene u obliku suvenira. Dezen iverice za TV komode i police možete birati sami ili se konsultovati sa nama o najboljim kombinacijama materjala za vaš novi nameštaj.

Close Menu