Home » Američki plakari – klizni plakari po meri

Američki plakari – klizni plakari po meri

Američki klizni plakari se izrađuju po vašim željama, u zavisnosti od prostora kojim raspolažete od visokokvalitetnih materijala i kliznih mehanizama, a mogu da budu izradjeni od poda do plafona i od zida do zida. Dugogodišnje iskustvo koje posedujemo  pomoći će Vam da na idealan način napravite raspored u vašem plakaru i da to bude što funkcionalnije. Kreirajte sami američki plakar uz našu pomoć.

Tu smo da Vam pomognemo da nađete ideju koja bi u funkcionalnom smislu bila idealna za Vaš prostor. Kao što je i prikazano na sajtu postoji dosta slika američkih plakara koje smo izradili, na kojima možete da se uverite u kvalitet našeg rada.Unutrašnjost kliznog plakara možete sami osmisliti po Vašoj želji, a možete se i konsultovati sa nama jer je jako bitno iskoristiti sav raspoloživi prostor. Rastom  trendova  pratimo nove ideje i odgovaramo uspešno na sve zahteve naših kupaca. Postoje razne vrste materijala koji mogu znatno da utiču na cenu Vašeg plakara. Odstupanja u ceni na koju znatno utiče je takodje i okov koji želite za svoj plakar. Unutrašnjosti plakara u većini slučajeva je od univera koji je kantovan PVC kant trakom, a po želji kupca mogu biti okantovani i ABS kant trakom.

Američki plakari po meri mogu biti izradjeni od  raznih vrsta materijala u zavisnosti  od kojih mogu nastati kombinacije koje daju totalno drugi izgled vašeg američkog  plakara. Kupci imaju različite želje, od kombinacija sa univerom i staklom, ogledalom, do medijapana i pleksiglasa, u raznim varijantama koje daju sjajne efekte izgleda. Okov u plakaru nudimo od raznih proizvođača i u dogovoru sa kupcem ih odabiramo.

Svaka odluka i svaka konsultacija sa nama je besplatna!