Američki Plakari

Američki plakari se izrađuju po vašim željama, u zavisnosti od prostora kojim raspolažete od visokokvalitetnih materijala i kliznih mehanizama, a mogu da budu izradjeni od poda do plafona i od zida do zida. Dugogodišnje iskustvo koje posedujemo kada je u pitanju izrada nameštaja po meri pomoći će Vam da na idealan način napravite raspored u vašem plakaru i da to bude što funkcionalnije. Kreirajte sami američki plakar za vašu sobu uz našu pomoć.

Tu smo da Vam pomognemo da nađete ideju koja bi u funkcionalnom smislu bila idealna za Vaš prostor. Kao što je i prikazano na sajtu postoji dosta slika američkih plakara koje smo napravili za naše klijente, na kojima možete da se uverite u kvalitet našeg rada.

Unutrašnjost američkog plakara možete sami osmisliti po Vašoj želji, a možete se i konsultovati sa nama jer je jako bitno iskoristiti sav raspoloživi prostor. Sa promenom trendova i mi pratimo nove ideje i odgovaramo uspešno na sve zahteve naših kupaca. Postoje razne vrste materijala koji mogu znatno da utiču na cenu Vašeg američkog plakara.

Na velika odstupanja u ceni američkog plakara može da utiče okov koji odabirate za izradu američkog plakara. Zbog toga je neophodno da se  o svim detaljima dogovorimo. Unutrašnjost američkog plakara u većini slučajeva je od univera koji je kantovan PVC kant trakom, a po želji kupca mogu biti okantovani i ABS kant trakom.

Izrada plakara i kliznih plakara po meri

Izrada plakara i kliznih plakara po meri omogućuje vam da na najbolji mogući način iskoristite prostor u vašem domu za smeštaj garderobe ili stvari. Plakare je moguće uklopiti u skoro sve prostore i na taj način iskoristiti svaki deo sobe ili hodnika. U osnovi razlikujemo tri vrste plakara, to su:

  • Američki plakari
  • Ugradni plakari
  • Klasični plakari

Američki plakari ili plakari sa kliznim vratima su jako popularni u našim domovima. Oni omogućuju maksimalno iskorišćenje prostora zbog vrata koja klize po svojim nosačima.

Ugradni plakari rade se uobično u otvorima na zidu ostavljenim upravo za ovu svrhu. A klasični plakari po meri se obično nalaze kao deo nameštaja u dnevnim sobama, hodnicima ili predsobljima. Klasični plakati su urađeni po meri da bi taj prostor bio što adekvatnije iskorišćen.

Naši plakari po meri će ispuniti svaku Vašu potrebu za prostorom u kome ćete odlagati vaše stvari. Tu smo da Vam predložimo najidealnije rešenje za Vaš prostor.

Close Menu